168 детски усмивки от акция „Дядо Коледа“


Завърши четвъртата кампания „Акция Дядо Коледа 2016” – резултата:  168 подаръка за нашите герои, 168 детски усмивки.

IMG_1238Благодарим на всички, които участваха в нашата коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства. Благодаря, че ни помогнахте да случим техните желания и да им покажем, че на Коледа стават чудеса! Благодаря, за това че успяхме да накараме да се усмихнат толкова много деца, за които света не е толкова добро място. Благодарим на всички ЧОВЕЦИ и ХОРА, които повярваха и прегърнаха нашата кауза!

Колело, детски играчки, образователни материали и още много други чудесии се криеха в шарените коледни пакети, които потеглиха към домовете на нашите герои и към малките семейни къщи.

Стартът на благотворителната кампания бе даден на 6-ти декември и приключи на 20-ти декември. Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата” бе разположил пет коледни дръвчета в различни точки на община Казанлък и в община Павел баня. На всяка една от вълшебните елхи имаше определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Чрез тези писма, Вие задочно се запознахте с детето и неговото семейство и подготвихте подарък съобразен с възрастта на детето и неговите интереси.

В навечерието на Святата нощ (от 21.12. до 23.12.), екипът и доброволците на Сдружение „Бъдеще за децата”, се погрижиха всички събрани коледни подаръци да бъдат поднесени на децата.

Не можем да не благодарим на нашите партньори, без които нямаше да успеем: Община Казанлък, Магазин „Вимакс“, Балнеохотел „Диана Мар“ гр.Павел баня, Комплекс „ПРО“ гр.Павел баня, хранителният магазин „Перфект МЛ” в село Дунавци, където бяха разположени нашите коледни елхи, на Инер Уил клуб – Казанлък и на Балнео хотел „Севтополис“ гр.Павел баня.