Акция Дядо Коледа 2021 приключи


Екипът на сдружение „Бъдеще за децата“ – гр. Казанлък и всички  ХОРА с големи сърца и тази година успяха Заедно да зарадват стотици деца и семейства.

За девета година поред сдружение „Бъдеще за децата“ обедини казанлъчани под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.
Слагаме края на поредната успешна Акция „Дядо Коледа“!
И въпреки изпълнената с предизвикателства и втора поред, много различна година за всички ни, успяхме заедно да съберем 226 коледни подаръка за децата на Казанлък!

Мили хора, благодарим ви!

Благодарим, за това че усмихнахте много деца, за които света не е толкова добро място!

Всички вие – нашите съграждани, приятели от близо и далеч доказахте, че желанието да сътворяваме чудеса не е угаснало! 

Целта на кампанията всяка година е една и съща – да помогнем коледната магия и добротворството да се случат, в повече семейства, и да зарадваме децата, независимо от условията,  в които живеят, където и да се намират.

Ние сме щастливи, че с всяка изминала кампания намираме нови приятели и последователи!

Толкова много хора и с огромно желание, влизат в ролята на Дядо Коледа, за да подкрепят и подарят най-хубавите подаръци, на тези, които най-малко ги очакват!

Как се случи това?

На двете вълшебни елхи – в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, и в магазин „Вимакс“, ние поставихме пликове с историите на нашите герои и семействата им. Чрез тези писма, вие се запознахте индиректно с тях, подготвихте подарък съобразен с възрастта и интересите на децата. През идните дни, екипът на Сдружение „Бъдеще за децата”, ще се погрижи всички събрани коледни подаръци да достигнат до своите получатели.

Не можем да не благодарим на Магазин „Вимакс“, които от самото начало на АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА са с нас, на служителите на Арсенал АД Завод 6 и целият екип на Хотел Севтополис Медикал & СПА в град Павел Баня,. които за поредна година се включиха с подготвянето и осигуряването на подаръци.  

Благодарим на всички, които участваха в нашата коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца-потребители на Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция, Дневен център за деца с увреждания, както и от Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък, и звено „Приеми ме“ – Приемна грижа.

Освен всички прекрасни подаръци, в коледните пакети нашите малки герои и техните семейства ще открият чудо, надежда и топлина, споделени и опаковани с внимание от всички, които се включихте!

Благодарим на всички хора, които повярваха и прегърнаха нашата кауза за пореден път!