„Акция Дядо Коледa 2014” приключи


007Казанлъчани дариха подаръци за 105 деца

За втора поредна година Сдружение „Бъдеще за децата с увреждания”, призова казанлъчани да помогнат за събирането на коледни подаръци за деца в неравностойно положение от община Казанлък.  Благотворителната инициатива стартира с пресконференция на 5-ти декември в Културно-информационен център на община Казанлък, в присъствието на Лилия Цонкова, заместник-кмет на община Казанлък, приятели на Сдружението и медиите от града.

От екипа на местната неправителствена организация изказват благодарност на всички, които са прегърнали идеята и са станали част от каузата – „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.

В старта на АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА, екипът на сдружението, даде възможност на казанлъчани да се запознаят с историите на 70 деца и техните семейства. Седемдесет различни житейски събди.

В хода на благотворителната инициатива са получени много сигнали и запитвания за семейства и деца в риск, от граждани – техни съседи и близки. Те са отправили молба да бъдат включени в благотворителния проект, да им бъде оказана подкрепа, да бъдат зарадвани.

Днес 23-ти декември финалът на кампанията е вече факт. Крайният резултат е коледни подаръци за сто и пет деца. Всички те ще си ги получат лично от Дядо Коледа, който ще бъде специален гост на тържеството, организирано от екипа на сдружението.

В рамките на инициативата „Бъдеще за децата с увреждания”, получи много дарения и подаръци от граждани и фирми. За втора поредна година КАСТАМОНУ БЪЛГАРИЯ даряват пакети  с лакомства за децата.

 

Сдружение „Бъдеще за децата с увреждания”

 

Изказваме благодарност на всички, които допълниха нашия списък с благодетели!

Радваме се, че успяхме да провокираме всеки един от Вас, да бъде част от една вълшебна коледна приказка. 

Благодарим на всички познати и непознати хора, от красивия град Казанлък, които откликнаха и се включиха в нашата кауза – да зарадваме деца в риск и техните семейства. Деца със специални потребности, деца от семейства  с нисък социален икономически статус, многодетни семейства, деца в приемна грижа, деца сираци…

Тази вълшебна коледна приказка се случи благодарение на всички Вас – ХОРАТА. 

Хората, които подарихте в Навечерието на Святата нощ, усмивки и надежда на всички тези семейства и зарадвахте едно непознато дете.

Можем само да се поклоним пред Вас, и пред Вашите добри сърца!

Добре дошли в нашето семейство!

 Пожелаваме на Всички наши приятели здраве и късмет през Новата година. Дано, 2015 година да бъде щастлива, мирна и пълна с добри дела!

 

С Уважение:

Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата с увреждания”