„Бъдеще за децата“ отваря номинациите за едноименните Годишни награди


2022 година. Кои са най-вдъхновяващите истории?!

Хора и дела. Тези, които движат напред и подават ръка, за да водят и други със себе си? Които не мълчат в лицето на неправдата? Които творят и създават Добро?! Помогнете ни да ги намерим!

Годишните награди „Бъдеще за децата“ стават на шест!

Търсим хора и фирми, които системно помагат и даряват в подкрепа на децата, защото вярват, че специално внимание към децата трябва да има във всяка една сфера на нашия живот, по всяко време. 

Разкажете ни техните истории!

Всеки желаещ може да номинира чрез попълване на кратък онлайн формуляр на този линк до 30.05.2022г.: https://forms.gle/oZn7Fit2qCcv5mrg8.

  Сдружение „Бъдеще за децата” отваря номинации за категориите:

      Обществена личност  – с цялостен принос за децата на Казанлък;

      Бизнес с кауза – развитие на корпоративни социални програми и проекти за децата на Казанлък

      Приятел на детето – доброволци, професионалисти /учители, специални педагози, психолози, лекари/, доброволци, малък и среден бизнес, институции, организации, обществени личности /култура, изкуство, музика/ – хора, направили нещо значимо за НАШИТЕ ДЕЦА;

Допълнително ще бъдат отличени и три кампании/ инициативи, които са реализирани в подкрепа на децата/ или са с участието на деца/ученици, проекти и/или дейности, които ще са допринесли повишаване благосъстоянието на децата (здравеопазване, спорт, образование, гражданско участие, …)

Официалната Церемония по награждаването ще се проведе на 16-ти юни.

Инициативата се организира от сдружение „Бъдеще за децата“ с цел да се стимулира дарителството и доброволчеството в подкрепа на каузата – За децата на Казанлък!”.

Чрез създаването на тази едноименна награда, местната организация, засвидетелства своето уважение към хората – общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, които са подкрепили децата.

За повече информация:

Сдружение „Бъдеще за децата“ Невена Трифонова, координатор 0888907507, e-mail: mladenova.veni.trifonova@gmail.com