КАМПАНИЯ „Бъдеще за децата” DMS MOGA


За да направите дарение изпратете SMS с текст:

DMS MOGA    на номер    17 777

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.
Благодарим ви, че дарявате за кампанията „Бъдеще за децата“!

Сдружение „Бъдеще за децата с увреждания“ Казанлък е организация, която работи за създаване на условия за социално включване на децата и младежите с увреждания.
Целта на кампанията е набиране на част от средства за разширяване на дейността на Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания в град Казанлък и осигуряване на издръжката му за следващата година.
B малък град като Казанлък, децата със специфични потребности са много, а случаите им – различни. Те и техните родители, имат нужда от предоставянето на комплекс от социални услуги, свързани с извършване на рехабилитация, социално-правни консултации, образователно и професионално ориентиране, изготвяне и осъществяване на индивидуални програми за социално включване и насочване.
За разширяване на Центъра, община Казанлък предостави материална база, но са необходими средства за отремонтирането й и адаптирането й за нуждите на децата и младежите с увреждания.
Зад нашата кауза, застана и Мис България 2011 – Ваня Пенева. Слънчевото момиче от града на розите, се съгласи да подкрепи децата и младежите с увреждания, като стане лице на кампанията.

 

Мотото на кампанията е : „Аз мога! Ти можеш! Ние можем!“
Всеки, който желае да участва в капманията c идеи, насоки, включване в екипа и други, може да се свърже с нас, чрез посочените координати:

тел. 0878 379 261
email: special_child@abv.bg

За изпращането на дарителски SMS ще бъдете таксувани с 1,20 лв. с ДДС.
Избраната от вас кампания получава минимум 90 % от всички финансови постъпления, а останалата сума покрива административни разходи по проекта DMS и невзетите плащания от страна на операторите. Повече информация можете да намерите тук.

Информация за набраните смс-и може да намeрите тук.

Благодарим ви, че дарявате за кампанията „Бъдеще за децата“!