Номинации за годишната награда „Бъдеще за децата“


За трета поредна година, Сдружение “Бъдеще за децата” гр. Казанлък в партньорство с фондация „Сийдър“ и с подкрепата на Община Казанлък ще връчи годишната награда „Бъдеще за децата”, с цел да се стимулира дарителството и доброволчеството в подкрепа на каузата – „За децата на Казанлък!”. Чрез създаването на тази награда искаме да засвидетелстваме своето уважение към хората – общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, който са подкрепили децата.

Истории

Познавате ли човек, фирма или група от хора, които са направили нещо и/или са помогнали за децата на Казанлък? Търсим хора, които системно подкрепят, помагат и даряват в подкрепа на децата, защото вярват, че специално внимание към децата трябва да има във всяка една сфера на нашия живот, по всяко време. Разкажете ни неговата или тяхната история!

 Право на номинация

имат всички организации работещи с деца – училища и детски градини, клубове, читалища, детски центрове и др. Необходимо е да попълните приложения Формуляр с вашата номинация и да го изпратите не по късно от 28.05.2017 на е-поща: special_child@abv.bg  за Годишната награда „Бъдеще за децата” 2017.

Категории

Сдружение „Бъдеще за децата” и фондация „Сийдър“ отварят номинации за категориите:

  • Обществена личност – с цялостен принос за децата на Казанлък;
  • Бизнес с кауза – фирма, организация, представител на малък и среден бизнес, които системно подкрепят значими каузи свързани с децата на Казанлък;
  • Приятел на детето – доброволци, професионалисти /учители, специални педагози, психолози, лекари/- хора, направили нещо значимо за НАШИТЕ ДЕЦА;

 Специални награди

и тази година на официалната церемония по връчване на наградите ще бъдат отличени и инициативи и кампании организирани в подкрепа на децата на Казанлък. Очакваме вашите предложения и истории на будни хора, които със своя труд помагат на нашето общество.

Срок за подаване на номинации – 03.05.2017г. – 28.05.2017г. (включително)

За избора на наградените

ще се сформира специална Комисия, която ще обсъди и гласува отделните номинации. Тя ще бъде в състав от седем души – представител на сдружение „Бъдеще за децата”, представители на фондация „Сийдър“ и на Община Казанлък, представител на медиите, деца и доброволци. Всеки член на комисията ще има право да даде своя глас за предпочетена от него кандидатура от категориите – “Обществена личност”, „Приятел на детето” и „Бизнес с кауза”. На финала – те ще изберат три истории, които ще получат годишната награда „Бъдеще за децата 2017”.

Награждаване

Официалната церемония по награждаването, ще се проведе на 6 юни 2017 година от 18 часа в Културноинформационния център на ул. „Искра” № 4 в град Казанлък.  

За допълнителни въпроси и информация: тел. 0876766010 и 0878379261

Подробна информация за инициативата и формуляр за номиниране ще намерите в прикачения файл.

formulqr_nominacia