Сдружение „Бъдеще за децата” получи своите първи универсални ваучери Cashwave от Български пощи на стойност 100.00 лв.


WP_20160202_12_19_50_ProСдружение „Бъдеще за децата” получи своите първи универсални ваучери Cashwave  от Български пощи на стойност 100.00 лв.

Ние се присъединихме към платформата в края на миналата година и сме много щастливи от оказаната подкрепа.

Нашата организация е включила две каузи – свързани с услугите, които предлагаме в подкрепа на деца и семейства в риск (с които можете да се запознаете на https://cashwave.bg/Info/Details/Charity) и всеки може да ни подкрепи като изпрати ваучер.

Сдружението е доставчик на социалната услуга Център за социална рехабилитация и интеграция (ЦСРИ) за деца в града на розите.

Освен установените методики за работа, стандарти и норми, ние използваме терапии и подходи отговарящи на индивидуалните потребности на потребителя – интерактивни помощни средства и игри, сензорна терапия и др.  Под формата на игра, използвайки техните сетива и креативност и трупайки опит от заобикалящата ги среда, специалистите постигат положителни резултати на прилаганата терапия.

С предоставените ваучери, ние закупихме помощни средства и дидактически материали от магазин Kaufland, които да улеснят работата на екипа на ЦСРИ – гр. Казанлък с децата и учениците със специфични потребности.

Мисията на Cashwave е да направи по-лесно за българите в чужбина да се грижат за любимите си хора. Компанията е основана през 2012 г. от международен екип, базиран в Канада и България. Основателите имат десетилетия опит в изграждането и внедряването на комплексни технологични системи.

Cashwave е плод на съвместната работа на Андрей Опреа, братята Николай и Стойчо Влайкови и Аспарух Василев. Като хора, прекарали по-голямата част от живота си в чужбина, те са се сблъсквали лично с проблемите свързани с изпращането на пари у дома. Убедени, че модерните технологии могат да намалят драстично разходите и времето, нужни за изпращането на парични средства, те започват да разработват заедно продукти, които могат да заместят старите и неефективни системи.