„Бъди С нас за ден“Изпращаме месец март и стартираме нова инициатива.

Когато искате да отидете на някъде или да постигнете успех в кариерата, първото и основно нещо, което трябва да направите е първа крачка. А след първата крачка, ще направите и следващата. Важно е да сте активни, да се поинтересувате за възможностите и да изберете своят път.

Всички знаем за международната инициатива, в която деца заемат местата на мениджъри от бизнес средите или администрацията. Вдъхновени от нея и желанието да направим нашата работа по-прозрачна и достъпна, решихме, че е време да поканим младежи със свежи идеи, гражданска позиция и интереси в работата с кауза – да бъдат част от нашият екип за един ден.

„Бъди С нас за ден“ е инициатива за деца и младежи между 13 и 22 години, живеещи на територията на Община Казанлък и региона.”

До 15-ти април, можете да заявите своето желание за участие на адрес mladenova.veni.trifonova@gmail.com или info@speckids.org,  – “За инициативата БЪДИ С НАС ЗА ДЕН“, като напишете кратко мотивационно писмо, и вашите данни – имена, телефон и адрес за кореспонденция, образования/ училище/ университет/, интереси, хоби. Не забравяйте да посочите за коя позиция кандидатствате – в кой стол бихте желали да седнете, кои обувки бихте желали да обуете?

Ще бъдат избрани и включени 13 деца/ младежи, които ще влязат в ролята на Изпълнителен директор на организацията, Координатор социални дейности, Главен счетоводител, специалист„Комуникации“, логопед, психолог и социален работник.

Сдружение „Бъдеще за децата“ стартира инициативата като част от дейностите по повод 20-та си Годишнина, и тя да се превърне в ежегодна, така че да помог колкото се може повече младежи да се запознаят с организацията, работата й, екипът, мисия и кауза.

„Бъди С нас за ден“ ще се проведе на 26-ти април 2023 година.