DM Drogerie markt в подкрепа на Акция „Детски свят“


Коледните чудеса продължават! Голяма пратка с памперси, шишета, биберони, козметика за бебета, играчки, книжки и дрешки пристигна в сдружение „Бъдеще за децата“ в подкрепа на кампанията „Акция Детски свят„. Тя е дарение от служителите на DM България.  Полученото дарение ще бъде използвано в подкрепа на деца и семейства в нужда. Благодарим на целия екип на фирмата за подкрепата!
DM Drogerсе markt е международно търговска компания със седалище в гр. Залцбург (Австрия). За нея работят повече от 61 000 служители в над 3 500 филиала в Австрия и клоновете в Централна и Източна Европа.
В България компанията има изградена мрежа от 74 филиала, собствен логистичен център и централен офис. Част от DM България са почти 800 човека, които имат и голямо сърце. Реализирали са няколко кампании в подкрепа на децата. Кампанията „Веселите зъбки“ е насочена към деца на възраст между три и седем години и техните родители, като целта ѝ е по игрив начин да създаде у децата навици за почистване на зъбите, още от появата на първото млечно зъбче. Другата кампания с образователен характер се казва „Слънчевите деца”. Тя се стреми да запознае широката общественост и в частност педагозите и родителите, с вредата върху нежната детска кожа от прекомерното излагане на слънце, както и с ползите от превантивната грижа за кожата.