Акция „Дядо Коледа 2018“ отново ще зарадва много деца


И тази поредна година приключихме по-успешно от всякога, заедно с вас, Акция „Дядо Коледа“ 2018!
Успяхме да съберем над 200 коледни подаръка за децата на Казанлък!

Как се случи това?

Стартът на благотворителната кампания бе даден на 3 декември и приключи на 16 декември. Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата” бе разположил 3 елхи в град Казанлък. На всяка една от вълшебните елхи имаше определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Чрез тези писма, Вие се запознахте с историята на дете и неговото семейство и подготвихте подарък, съобразен с възрастта на детето и неговите интереси.

Благодарим на всички, които участваха в нашата коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца от Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца, както и от Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък и Центъра за специална образователна подкрепа в град Мъглиж. Благодаря, че ни помогнахте да случим техните желания и да им покажем, че на Коледа стават чудеса! Благодаря, за това че успяхме да накараме да се усмихнат толкова много деца, за които света не е толкова добро място. Благодарим на всички хора, които повярваха и прегърнаха нашата кауза!

Освен всички прекрасни подаръци, в коледните пакети нашите малки герои и техните семейства ще открият чудо, надежда и топлина, споделени и опаковани с внимание от всички, които се включиха!

През седмицата преди Коледа, екипът и доброволците на Сдружение „Бъдеще за децата”, ще се погрижат всички събрани коледни подаръци да бъдат поднесени на децата.

Не можем да не благодарим на нашите партньори, без които нямаше да успеем: Община Казанлък и Магазин „Вимакс“ където бяха разположени нашите коледни елхи.

Весели Празници!