Благотворителна инициатива „Доброволческа Коледа“


DIDO_1-380x214Здравейте!

 

„Нашата ДОБРОволческа Коледа” от Сдружение „Бъдеще за децата”

 

Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата”, Ви призовава за участие в доброволческата кампания „Нашата Доброволческа Коледа”.

 

Направете коледни играчки или украса за елхата и ни ги изпратете или донесете лично, на адрес гр. Казанлък, ул. „Войнишка” 25. Желателно е те да бъдат ръчно изработени.

 

Краен срок за участие – 30.11.2015г.

 

Всички получени артикули ще бъдат предложени на обществеността на 5 декември – Международния ден на Доброволеца, в рамките благотворителен базар „Hand made за кауза”.

Събраните средства, Сдружение”Бъдеще за децата” ще дари за личната кауза на Деан Костов. 28-годишният младеж от Казанлък се нуждае от спешна операция на двете тазобедрени стави и подмяната им с изкуствени имплантa, които ще бъдат изработени по поръчка, така че да съответстват на неговата костна структура. Цената на двата индивидуални, поръчкови имплатна е около 24 000 лева. Деан страда от костно-ставно заболяване и от няколко месеца с голяма болка, може да направи само няколко стъпки, с две патерици.

 

Призивът е отправен към граждани, бизнеса, фирми и предприятия, медии, институции, училища, детски градини и социални услуги, и изобщо всички ДОБРОтворци в нашия град и България.

 

Нека заедно помогнем на Деан Костов!

 

Това не е първата дарителска акция, която сдружение „Бъдеще за децата” провежда. По време на празниците посветени на Баба Марта, местната организация покани казанлъчани, заедно да подкрепят кампанията „Усмивка за Петя”. Събраните средства от дарителските касички бяха на стойност 263,72 лв.

 

За повече информация, предложения и въпроси

тел: 0431 62 866, гр. Казанлък, ул. «Войнишка» 25

Лице за контакт: Невена Трифонова, тел: 0876766010,  e-mail: mladenova.veni.trifonova@gmail.com

                               Владислава Бумбалова, тел: 0876766020, e-mail:  vladislavabumbalova@gmail.com