За поредна година благотворително „Hand made с кауза“


Сдружение „Бъдеще за децата” отправя към вас, предложение да се включите в #HandmadeКоледа с кауза!

Вярваме, че в края на тази толкова необикновена 2020 г. е хубаво да завършим с надежда за по-добро утре! Направете тази Коледа още по-приказна и позитивна и подарете Неща с душа!

Каним ви, да намерите вашето вдъхновение и идея за подарък на специалния ни благотворителен щанд, при нас – на ул. „Войнишка“ 25, /до парк „Розариум“/.

Ще откриете оригинални коледни украси, играчки, бижута, Коледни бисквитки, аксесоари за дома в Коледно настроение. И всичко това, създадено с любов, внимание и надежда за по-добро, от младежите-потребители на Центъра за трудова адаптация и социализация и неговия екип.

Така можете да подкрепите нашата кауза – да развием малко социално предприятие, в което да работят младежи и хора с увреждания. Ще усетите личния си принос и удовлетворение от това, че сте помогнали на няколко човека със специфични нужди – за тяхното социално включване, психологическо и емоционално израстване, усвояване на умения за самостоятелен живот и повишаване на личната самооценка, осигуряване на работа.

Всяка година десетки младежи с различни увреждания навършват пълнолетие. И за тях, това означава още по-голяма зависимост от близките им, защото възможностите за общуване извън семейството са ограничени, а вариантите за работа не са много. За много младежи с увреждания социалното предприятие е възможност да повярват в себе си и да контактуват с хора извън сферата на социалните услуги. Могат да се намерят редица примери за успешни социални предприятия по света, за щастие вече и в България.

Коледа е традиционно време за благотворителност, но нашата кампания тази година е нетрадиционна, защото имаме възможността да направим нещо различно, ЗАЕДНО.

СНЦ „Бъдеще за децата” Ви, благодари за проявената съпричастност и Ви пожелава Весели и Светли празници!!!

Бъдете здрави!