Младоженци направиха дарение за децата на Казанлък


P1010196Младоженци направиха дарение за децата на Казанлък

На своя голям ден – те се отказаха от цветята, и направиха Добро!

Младото семейство на Деси и Стоян – Стоянови от Казанлък, дариха сумата от петстотин лева на сдружение „Бъдеще за децата”.

С този жест те подкрепиха каузата на местната организация – Стая за специални деца.

Деси и Стоян са млади хора родени в Казанлък и смятат да останат да живеят тук сред своите любими хора.  Избират 2015 година, и правят следващата стъпка в своя живот – да встъпят в брак. И за двамата 2015 година е юбилейна годишнина.

И така на 19-ти септември, младоженците се венчават пред погледите на най-близките си хора, в голямо заведение в града на розите. Свидетели на щастието им стават 100 души, които били помолени да не купуват букети, а да поставят предвидените за това пари, в специална кутия.  Младото семейство, Стоянови остават много доволни и впечатлени от сериозността, с която са подходили гостите към тяхното желание.

„Ние преценихме, че вместо да хвърлим букетите цветя след два дни, можем с тези пари да помогнем за реализацията на една кауза. Има толкова много домове, институции и хора, които имат нужда от помощ и подкрепа. Научихме за дарителската кампания на сдружение „Бъдеще за децата” и след кратък семеен съвет, решихме да дарим сумата в подкрепа на създаване на пространство за работа с децата със специфични потребности в нашия град. Надяваме се, че ще има и други двойки, които ще ни последват. На един толкова специален ден за тях, те имат възможността да направят добро за някой друг!”, споделят с въодушевление Деси и Стоян.

Екипът на сдружение „Бъдеще за децата” благодари от сърце на Деси&Стоян Стоянови, за тяхното добротворство, оказаното внимание и доверие към нас!

Пожелаваме им много здраве и благоденствие, дълъг живот изпълнен със семейно щастие и веселие!

Може би, 2015 година няма да спре с хубавите неща до тук, и ще им поднесе и още нещо!