На 11.10.2014г. се проведе втората инициатива на „Център за работа с доброволци”


Picture 122На 11.10.2014г. /събота/ се проведе втората инициатива на „Център за работа с доброволци” /ЦРД/ към Център за обществена подкрепа гр. Казанлък – „Семеен пикник“, като част от проект за набиране на доброволци и се финансира от „Национален алианс за работа с доброволци”.
Идеята беше да се съберат цели семейства сред природата, които да се забавляват заедно. Да се създадат нови познанства и контакти между родителите и възможност за обмяна на опит помежду им в грижата за децата. И това се случи! През слънчевата събота, 17 семейства, се включиха и забавляваха заедно в организираните игри. Участниците бяха разделени на семейни отбори. И така от 10:00 часа до 14:00 часа, с много хъс и настроение, родителите показаха завидни спортни умения!
Екипът на Центъра за работа с доброволци към ЦОП Казанлък, успя да изведе на преден план само положителни емоции у всеки участник. И както спортната традиция повелява, деца и родители си тръгнаха със символични награди и споменът за един чудесно прекаран октомврийски уикенд.
Инициативата „Семеен пикник” е нещо, което може да се случва по всяко време. Сложете най-хубавата премяна –усмивката! След това вземете най-ценното със себе си – семейството! Пожелание – едно одеяло под мишница, малко игри – и изберете една поляна!