Получихме дарение от Мото-Пфое Груп


Служителите на Мото Пфое България и техните семейства решиха да отпразнуват 1-ви юни, тази година по различен начин.

Мото Пфое Груп организира Детски празник благотворително!

Вътрешно фирмена благотворителна изложба с рисунки на децата на работещите в автомобилната компания бе подредена за 1-ви юни.

За много кратко творбите се изкупиха, децата бяха щастливи, родителите им горди, а Денят наистина различен!Защо са решили да направят Празник с кауза?! Отговорът: „Начин да срещнем таланта и въображението с искрената детска доброта. Да направим стъпка във възпитанието към толерантност и добротворчество.“

Мотото на благотворителната изложба бе „Деца рисуват за деца“, а събраните средства бяха дарени за купуване на материали за терапия на деца от рисковите групи, с които екипът на сдружение „Бъдеще за децата“ работи.

Мария Гинева, приема ваучерът за дарение от изпълнителния директор на Мото Пфое за България господин Масухи

Ваучерът ни бе дарен от господин Масухиро Ояма, управляващ директор на Мото Пфое Груп, в България. Благодарим ви, за доверието и жеста, мили хора!@Мото-Пфое @motopfohe @Сдружение „Бъдеще за децата“.

Благодарим на екипа на Български дарителски форум, че ни свърза с екипа на Мото-Пфое и направи възможно това партньорство!

Винаги има място за още приятели в сърцата ни!

https://www.facebook.com/motopfohe#бъдещезадецата#развитие#благотворителност#кауза#деца#юни#картини#изложба#екип#мотопфое#charity#causes#ngo#kids