ПРОМЯНАТА за нас


Специалното издание на ПРОМЯНАТА тече с пълна сила. Финалистите в конкурса получиха безвъзмездна подкрепа и серия от бучения през септември и октомври.

И вече активно работим по осъществяването на проектите си в подкрепа на деца, засегнати от COVID-19 кризата.

В ситуацията, в която се намираме днес, се налага да пренанастроим целия си живот – ежедневието, работата, на друга честота – да преминем на режим онлайн.

И изобщо света се развива в тази посока. Родителите се чувстват по-защитени в онлайн пространството, а на специалистите – това им позволява да достигнат до повече семейства и да им помогнат за осъзнаването и предоляването на проблема.

Нашата мисия, нашата задача е да отговорим на потребностите на всяко дете в риск, независимо от условията, в които живеем днес, сега, тук.

Ние вярваме, че щом можем да мечтаем, ние можем да случим Промяната!

Въпросът беше Как?

И получихме криле чрез специалното издание на ПРОМЯНАТА!

Криле, с които да стигнем до вас. До вашия дом. До вашите сърца.

И Заедно да помогнем на онези деца, които остават в сянка.

🏫 Детските градини, училищата, социалните услуги не работят по същия начин или не са достъпни по време на изолация. Нашият екип намери начин да е до родителите и децата и в този труден период. 🤜

🙋‍♂️Разработваме онлайн материали с образователни игри, приказки, разказани по вълнуващ начин от 🎭, различни 😅😉 работилници и съвети за родители 🤷‍♀️
Освен това ще предоставим онлайн консултации със специалисти.
Желанието ние да помогнем на родителите да развиват уменията на децата си и да прекарват пълноценно време заедно в домашна среда.
👍👌 Нашия проект!

https://www.vbox7.com/play:707090ab1d

https://www.vbox7.com/play:707090ab1d