С подаръци за 113 деца приключи „Акция Дядо Коледа 2015”


DSC_3652 „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.

 

благотворителна и се реализира в подкрепа на деца в неравностойно положение от община Казанлък. Кампанията бе адресирана към казанлънчани с призив да помогнат за събирането на коледни подаръци за 110 ДЕЦА.

 

Днес, на финала на кампанията, резултатът е – елхите баха отрупани, а чувалите на Дядо Коледа бяха препълнени! Подаръци за 113 деца от община Казанлък. Топлина,  Радост, Любов, Усмивки, Надежда и много Уют в Навечерието на Рождество за 113 семейства. За поредна година казанлъчани направиха Коледно чудо и сбъднаха желанията на деца със специални потребности, деца от семейства  с нисък социален икономически статус, многодетни семейства, деца в приемна грижа, деца сираци…

Благодарим на всички ЧОВЕЦИ и ХОРА, които повярваха и прегърнаха нашата кауза!

С благодарност и благослов към всички, които протегнаха ръце и сътворихте по едно добро дело!

Местната организация за пореден път получи подкрепата, както на гражданите, така и на община Казанлък, представителите на бизнеса,  и медиите в града.

Стартът на благотворителната кампания бе даден на 4-ти декември и приключи днес – на 18-ти декември.

В рамките на „Акция Дядо Коледа” тази година, екипът на Сдружение „Бъдеще за децата” бе разположил коледни дръвчета в различни точки на община Казанлък – „Културно-информационен център на община Казанлък (ул. „Искра” №4), магазин „Вимакс”, хранителният магазин „Перфект МЛ” в село Дунавци и за първи път – в „Арсенал” АД.

На всяка една от вълшебните елхи имаше определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Чрез тези писма, Вие задочно се запознахте с детето и неговото семейство, получихте информация за кампанията и Коледна картичка от организацията.

В навечерието на Святата нощ (от 21.12. до 23.12.), екипът и доброволците на Сдружение „Бъдеще за децата”, ще се погрижат всички събрани коледни подаръци, да бъдат поднесени на децата, лично от Дядо Коледа.

Тази година в кампанията „Акция Дядо Коледа”, Сдружение „Бъдеще за децата” включи потребители от социални услуги за деца, на територията на гр. Казанлък – Център за обществена подкрепа, Център за социална рехабилитация и интеграция и Центровете за настаняване от семеен тип, както и деца, за които местната организация е получила информация от граждани.