Шарено предизвикателлство в подкрепа на Слънчевите хора на планетата


Сдружение „Бъдеще за децата“ за поредна година организира Шарено онлайн предизвикателство, като част от международната инициатива – на 21-ви март, да обуем шарени чорапи и заявим своята подкрепа към хората със Синдром н Даун.

Отворете нашата шарена Покана 🙂 За нашето Шарено предизвикателство! Да обуем шарени чорапи в подкрепа на Слънчевите хора! На крачета, на ръчички, на ушички…. На колички и кукли…..

Изпратете ни, или споделете вашата снимка или кратко видео на нашата страница във Facebook с хаштаг #СиндромнаДаун, с послание „Аз подкрепям хората със Синдром на Даун!“.

В коментар, тагнете свой приятел и го направете част от Вашето шарено предизвикателство!

И не забравяйте „Колкото повече, толкова повече!“

Какво представлява Шареното чорапено предизвикателство?#СиндромнаДаун#SharenoChorapenoPredizvikatelstvo се провежда ежегодно на 21 март – Световния ден на хората със Синдром на Даун. На този ден носим два различни чорапа, за да отпразнуваме човешката уникалност.Всички, които искат да покажат своята солидарност и подкрепа за хората със Синдром на Даун и техните семейства, могат да се присъединят към предизвикателството. В същото време тази кампания популяризира разбирането, че човешката индивидуалност прави този свят по-красив, по-цветен, по-интересен и по-вдъхновяващ.

И тази година на нашата Фейсбук страница получиха снимки от деца, семейства, учители и цели класове, които подкрят различието в нашия шарен свят.

Можете да ги разгледате на https://www.facebook.com/speckids.org