Щедро дарение пристигна в Сдружение „Бъдеще за децата“


Редовно Рицарите от Ордена на тамплиерите правят дарение за хора в неравностойно положение и хора с увреждания, което пристига в град Шипка и е насочено към жителите от Шипка и община Казанлък. Помощите идват в казанлъшко със съдействието на Петко Чирпанлиев, немският гражданин от български произход, потомък на възрожденския шипченски род Чирпанлиеви. Тирът, натоварен с помощи, премина през различни социални услуги и нуждаещи се.
Множество кутии адаптирано мляко за бебета, бебешки пюрета, детски играчки, дидактични материали, материали за рисуване и детски дрешки пристигнаха днес и в Сдружение „Бъдеще за децата”. Те ще бъдат раздадени на семейства и деца в неравностойно 

положение от Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца, институции и организации. 

Сдружението, както и всички, до които ще достигне това щедро дарение изказват благодарност и уважение към рицарите от Ордена на тамплиерите, господин Петко Чирпанлиев и Веси Панайотова – кмет на град Шипка.