173 детски усмивки в Коледната нощС усмивки искаме да ви съобщим, че успешно завърши Акция „Дядо Коледа 2017“!
173 подаръка, 173 блестящи детски усмивки, 173 детски мечти успяхме да съберем заедно!

Благодарим на всички, които участваха в нашата коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца от Центъра за обществена подкрепа и Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца. Благодаря, че ни помогнахте да случим техните желания и да им покажем, че на Коледа стават чудеса! Благодаря, за това че успяхме да накараме да се усмихнат толкова много деца, за които света не е толкова добро място. Благодарим на всички хора, които повярваха и прегърнаха нашата кауза!

Колело, детски играчки, образователни материали и още много други чудесии се криеха в шарените коледни пакети, които потеглиха към домовете на нашите герои и към малките семейни къщи.

Стартът на благотворителната кампания бе даден на 4 декември и приключи на 18 декември. Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата” бе разположил 2 елхи в град Казанлък и една в село Дунавци. На всяка една от вълшебните елхи имаше определен брой специални коледни играчки и писмо към тях. Чрез тези писма, Вие се запознахте с историята на детето и неговото семейство и подготвихте подарък, съобразен с възрастта на детето и неговите интереси.

През седмицата преди Коледа, екипът и доброволците на Сдружение „Бъдеще за децата”, ще се погрижат всички събрани коледни подаръци да бъдат поднесени на децата.

Не можем да не благодарим на нашите партньори, без които нямаше да успеем: Община Казанлък, Магазин „Вимакс“, хранителният магазин „Перфект МЛ” в село Дунавци, където бяха разположени нашите коледни елхи.

Весели Празници!