„Бъдеще за децата“ отново е кауза на Ангелите


Казанлък продължава да бъде част от каузата на Фондация „Ангели за България“, а именно – осигуряване на подкрепа и храна на най-нуждаещите се.

През месец януари, Сдружение “Бъдеще за децата” и Ангели за България” подкрепиха 60 семейства с деца със специални потребности и възрастни социално слаби хора, в района на гр. Казанлък, с хранителни продукти от първа необходимост. Общата сума на акцията в размер на 3000 лв. Крайният срок на инициативата бе 21.01.2022 г.

Хранителните пакети от Акцията януари 2022 година

Това е поредна възможност, с която местната неправителствена организация, може да подкрепи семейства в риск.

Мария Гинева, изпълнителен директор на сдружение „Бъдеще за децата“:

 „Благодарим на „Ангели за България“ че ни се довериха и за четвърти път ни подкрепят в тази кауза. В нашата работа като подкрепяща организация, като специалисти, и в живота ни – като хора – ние се радваме на всеки, който търси промяна. Нито един човек не заслужава да живее в лоши условия, без храна. Да не говорим за дете. Именно затова тези акции са полезни и важни са нас.  “

Ние сме сдружение „Бъдеще за децата“ и работим в подкрепа на  децата и техните семейства! Ние искаме това, което всеки има право да има! Борим се Заедно, когато те се отказват!

Каузата ни, мисията ни е да отговорим на потребностите на всяко дете в риск, независимо от условията, в които живеем днес, сега, тук.

Нашата мисия е една покана за обединение в подкрепа на децата в риск и техните семейства.

А ето и повече за тях и мисията им… “Ангели за България” има амбицията да обедини българи, живеещи в чужбина, които искат да помагат на техни нуждаещи се сънародници в България. По света живеят над 2 млн. българи и те вярват, че всички искат България да просперира. За съжаление просперитет не е думата, която описва състоянието на народа ни. Затова от “Ангели за България” вярват, че могат с общи усилия да помогнем на нас, на народа си. Те вярват, че всеки един от тях има опит и знания, които могат да помогнат за успеха на общото им начинание. В България има много хора, които се нуждаят от помощ, но има и стотици хиляди българи в чужбина, които имат силно желание да помагат на сънародниците си.

„Поканваме всеки желаещ да се включи в инициативите ни с идеи, предложения, работа или по начин, по които може да допринесе най-добре. Дори и малка част от нас да се обединят в тази дарителска кауза, заедно ще правим чудеса всеки месец. Много сме, силни сме и можем. Доказвали сме го.“, разказват от „Ангели за България“.

Макар да съществува съвсем отскоро, организацията вече е набрала хиляди последователи и е подпомогнала няколко инициативи. Зад нея стои денонощният труд на пет наши сънароднички, които носят родината в сърцето си, макар че живеят извън пределите ѝ. Повече за тях можете да разберете от https://angelsforbulgaria.com/, https://plovdivnow.bg/plovdiv/angeli-balgariia-emigranti-po-tsial-sviat-podavat-raka-37036