Проектът за Детската къща в Горно Черковище получи Награда


Фондация “Лале” раздаде годишните си награди

За 17-та поредна година Фондация “Лале” раздаде награди на неправителствени организации за най-добри проекти в социалната сфера. Проект „Шанс за всяко дете – адаптиране и прилагане на методиката „Сигурен старт“ в България“ на сдружение „Бъдеще за децата“ получи отличие за Проект на Годината 2021.

Това е проектът благодарение, на който създадохме Детската къща в село Горно Черковище. Той бе с продължителност 3 години, като приключи през месец март /тази година/ и финансиран от фондация „Лале“ и фондация „ОУК“.Наградата получиха госпожа Мария Гинева, изпълнителен директор на сдружение „Бъдеще за децата“, Антония Петрова, координатор на проекта, Донка Гяурова, социален сътрудник в Детската къща и господин Антон Антонов, кмет на село Горно Черковище!

Благодарим на Tulip Foundation / Фондация Лале за доверието, подкрепата и високата оценка на нашия труд!

Благодарим на Община КазанлъкОбщина Казанлък-Долина на рози и траки, без които това нямаше как да се случи!

Пожелаваме си, много щастливи деца и родители да пълнят Къщата всеки ден! Пожелаваме си още проекти, идеи и работа в подкрепа на каузата ни!

Община КазанлъкСдружение “Бъдеще за децата”Tulip Foundation / Фондация Лале#нпо#проект#награда#деца#семейства#задецаиродители#заедно#партньорство#кауза#ngo#kazanlak#казанлък