Сдружение "Бъдеще за децата" facebook

Акция Дядо Коледа 2022 приключи

И тази година успяхме Заедно да зарадваме стотици деца и семейства.

Десет години поред сдружение „Бъдеще за децата“ обединява казанлъчани под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.
Слагаме края на поредната успешна Акция „Дядо Коледа“, днес!
И въпреки изпълнената с предизвикателства и много трудна за всички ни година, успяхме заедно да съберем 276 коледни подаръка за децата!

За статистиката, това е годината, в която събираме най-много подаръци, за най-много деца и семейства, от началото на кампанията през 2012 година.

Мили хора, благодарим ви!

Благодарим, за това, че усмихнахте много деца, за които света не е толкова добро място!

Всички вие – нашите съграждани, приятели от близо и далеч доказахте, че желанието да сътворяваме чудеса не е угаснало! 

Целта на кампанията всяка година е една и съща – да помогнем коледната магия и добротворството да се случат, в повече семейства, и да зарадваме децата, независимо от условията,  в които живеят, където и да се намират.

Ние сме щастливи, че с всяка изминала кампания намираме нови приятели и последователи и Заедно правим Чудеса!

Толкова много хора и с огромно желание, влизат в ботушите на Дядо Коледа, за да подкрепят и подарят най-хубавите подаръци, на тези, които най-малко ги очакват!

В коледната нощ се случват чудеса!!! Всяко дете с нетърпение чака да дойде вечерта и заспива усмихнато, защото знае, че през нощта ще дойде белобрадият старец и ще остави под искрящата елха мечтания подарък…

Как се случи това?

В началото на декември украсихме две вълшебни елхи – в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, и в магазин „Вимакс“, с пликове, с историите на нашите герои и семействата им. Чрез тези писма, вие се запознахте с тях, подготвихте подарък съобразен с възрастта и интересите на децата. През следващите дни, екипът на Сдружение „Бъдеще за децата”, ще се погрижи всички събрани коледни подаръци да достигнат до своите получатели.

Не можем да не благодарим на Магазин „Вимакс“, които от самото начало на АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА са с нас, на служителите на Арсенал АД /Завод 1, Производствен отдел 105 и Завод 5/, Направление качество 390,и целият екип на Хотел Севтополис Медикал & СПА в град Павел Баня, които за поредна година се включиха с подготвянето и осигуряването на подаръци, и на Ивелина и Михаил Желеви – фирма „Ай Ти Бизнес Проджектс“ ЕООД от град Казанлък.

Благодарим на всички, които участваха в нашата коледна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца-потребители на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък, Защитено жилище – гр. Казанлък, и звено „Приеми ме“ – Приемна грижа, както децата които посещават новата социална услуга към Община Казанлък – Семейни къщи.

Освен всички прекрасни подаръци, в коледните пакети нашите малки герои и техните семейства ще открият чудо, надежда и топлина, споделени и опаковани с внимание от всички, които се включихте!

Благодарим на всички хора, които повярваха и прегърнаха нашата кауза за пореден път!

Много от нас вярват в чудесата и това е толкова хубаво!

Никога не бива да спираме да вярваме !!!

Бъдете здрави!

Екипът на Сдружение „Бъдеще за децата“ Ви, пожелава Весела Коледа и Щастлива Нова Година!