Сдружение "Бъдеще за децата" facebook

Акция "Дядо Коледа" 2023

 СТАРТИРА АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА 2023

 БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА ви кани да влезете в ботушите на Дядо Коледа ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

 Oтново е декември. Светещи усмивки - звънкащ смях, много щастие и топлина. Наближава Коледа!

И този декември, ние от сдружение „Бъдеще за децата“ ще украсим елхи с най-прекрасните неща в света – с история, с любов, с вяра, с надежда.

Вярваме, че ни очакват - Топли и Светли Коледни празници!

Именно това е нашата цел – да помогнем да се случи, в повече семейства, да усмихнем децата и стоплим сърцата на близките им, на хората, които се грижат за тях.

Година след година, вече единайсет поред, екипът на казанлъшката неправителствена организация има желанието да обедини казанлъчани и приятели от близо и далеч под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.

Всеки, който иска да влезе в обувките на дядо Коледа и да усмихне деца и младежи, лишени от родителски грижи, деца в риск или неравностойно положение, може да се включи в кампанията от днес до 15-ти декември.

Тази година в кампанията са включени 183 „коледни приказки“.

Вълшебните елхи на АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА са вече по местата си – във фоайето на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, /до парк „Розариум“/ и в магазин „Вимакс“ /посока с. Бузовград/.

Нашите елхи са специални. Те са украсени с коледни играчки и плик към тях. Когато ги отворите ще прочетете истории на деца, с които работим. Специалните писма съдържат информация за нашите герои и семействата им и евентуален подарък, за който си мечтае. Всяка история има номер, който ще помогне пакетът да стигне до конкретното дете. Няма лични данни, с оглед запазване самоличността на децата и близките им.

За нас е чест, че толкова години поред, тази кампания е част от Празниците и на наши приятели и съмишленици. Благодарим за доверието и подкрепата, на всички тях!

 #АкцияДядоКоледа Ако искате да се включите в големия отбор помощници на Дядо Коледа е необходимо да сторите следното:

Събудете Коледното си настроение и дух!

Харесайте страницата ни във Facebook – Сдружение „Бъдеще за децата“, за да следите в развитие.

Изберете локация – ул. „Войнишка“ 25 – КСУДС или магазин „Вимакс“ гр. Казанлък.

Вземете плик с историята на дете (и номера в него) от елхичката със себе си.

Прочетете историята на детето.

Купете подходящ подарък за детето.

Опаковайте подаръка – в кутия или плик/ по ваш избор/

Залепете номера от плика върху пакета.

Поставете подаръка под елхата, от която сте взели плика.

Може да дарите повече от един подарък, за едно или повече деца!

Коледната играчка прикрепена към плика е за Вас, поставете я на Вашата Коледна елха, за да напомня за жеста, който правите към едно дете и неговото семейство!

 „Всяка година в кампанията се включват все повече и повече добротоворци, което означава и повече подаръци, за децата. Ще се радваме и тази Коледа, хората да прегърнат каузата и заедно да успеем да помогнем на колкото се може повече деца и техните семейства!“

 „Акция Дядо Коледа” стартира на 04.12.2023г. и ще продължи до 15.12.2023 г. и се реализира с подкрепата на магазин "Вимакс" и Община Казанлък.

  

За контакти:

Сдружение „Бъдеще за децата“

Невена Трифонова 0888907507

e-mail: mladenova.veni.trifonova@gmail.com