Сдружение "Бъдеще за децата" facebook

Акция Дядо Коледа 2023 приключи

Приказката, която пишем Заедно. Всяка година по едно и също време Заедно с нашите съграждания успяваме да зарадваме стотици деца и семейства.

Екипът на сдружение „Бъдеще за децата“ от единадесет години, обединява казанлъчани под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.

Добрата новина е, че и този път успя!
За всички деца, включени в благотворителната инициатива има подаръци.

Равносметката на финала на кампанията е:

183 подаръка за деца от семейства в риск

183 пакета пълни с любов, внимание и надежда

Лакомства за децата-потребители на социалните услуги, които управлява сдружение „Бъдеще за децата“

183 семейства от Казанлък се включиха в АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА!

Хората имат огромно желание и нужда да помагат.

Пликовете от Вълшебните елхи свършиха още в първият ден.

За статистиката, тази година историите на деца и семейства включени в Акцията са със сто по-малко от миналогодишната.  

„Мили хора, благодарим ви! Благодарим, за това, че усмихнахте много деца, за които света не е толкова добро място! Всички вие - нашите съграждани, приятели от близо и далеч доказахте, че желанието да сътворяваме чудеса не е угаснало! Целта на кампанията всяка година е една и съща - да помогнем коледната магия и добротворството да се случат, в повече семейства, и да зарадваме децата, независимо от условията,  в които живеят, където и да се намират. Ние сме щастливи, че с всяка изминала кампания намираме нови приятели и последователи и Заедно правим Чудеса! Толкова много хора и с огромно желание, влизат в ботушите на Дядо Коледа, за да подкрепят и подарят най-хубавите подаръци, на тези, които най-малко ги очакват! ...“, допълват от неправителствената организация.

Как се случи това? 

В началото на декември бяха две вълшебни елхи - в Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, и в магазин „Вимакс“, бяха украсени с пликове, с историите на нашите герои и семействата им. Чрез тези писма, вие се запознахте с тях, подготвихте подарък съобразен с възрастта и интересите на децата. Финалът на Акция Дядо Коледа 2023 беше на 15-ти декември.

През следващите дни, екипът на Сдружение „Бъдеще за децата”, ще се погрижи всички събрани коледни подаръци да достигнат до своите получатели.

Не можем да не благодарим на Магазин „Вимакс“, които от самото начало на АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА са с нас, на служителите на Арсенал АД /Завод 1, Производствен отдел 105 и Завод 5/, Направление качество 390, на Ивелина и Михаил Желеви – фирма „Ай Ти Бизнес Проджектс“ ЕООД от град Казанлък – всички те, за поредна година се включиха и осигуриха подаръци.  

 АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА е благотворителна кампания в подкрепа на децата с увреждания, деца от многодетни и социално слаби семейства, деца-потребители на Комплексите за социални услуги за деца и семейства, Центровете за настаняване от семеен тип в Казанлък, Защитено жилище – гр. Казанлък, и звено „Приеми ме“ – Приемна грижа, както и децата, които посещават новата социална услуга в Община Казанлък – Къщи на семейството.

 В коледната нощ се случват чудеса!!! Всяко дете с нетърпение чака да дойде вечерта и заспива усмихнато, защото знае, че през нощта ще дойде белобрадият старец и ще остави под искрящата елха мечтания подарък.

Вярвайте!