Сдружение "Бъдеще за децата" facebook

В месеца на логопедичната терапия

Здравейте!

Ето какво предстои...

Гледаме все по- към месец март.

От няколко години месец март се посвещава на информираност относно логопедичната терапия и ползите от нея в развитието и обучението на децата.

Сдружение „Бъдеще за децата“ обявява Дни за свободни консултации за деца и семейства от град Казанлък в Комплексите за социални услуги, който управлява.  

Всеки, който иска да се консултира със специалист „Логопед“ ще може да го направи в дните от 5-ти до 7 март включително, с предварително записване на тел. 043162866, 0888907507, или лично съобщение в страницата на организацията – Сдружение „Бъдеще за децата“ Навременната консултация със специалист може само да е от полза и за детето, и за родиелите, тъй като колкото по-рано бъде установено и терапевтирано дадено нарушение, толкова по-лесно се преодолява. 

Надяваме се, тези сесии да бъдат полезни и мотивиращи за вас!

Очакваме ви!

Сдружение „Бъдеще за децата“ е неправителствена организация и доставчик на социални услуги за деца и семейства от общността в град Казанлък и региона. Нашата мисия е да подкрепяме децата и техните семейства като предоставяме социални услуги за повишаване на благосъстоянието им.

20 години вече работим Заедно в подкрепа на децата и семействата.

В Комплексите за социални услуги за деца и семейства – Центъра за обществена подкрепа и Център за социална рехабилитация и интеграция за деца, гражданите могат да получат консултации и терапия от психолог, логопед, сензорен и ерготерапевт, семеен терапевт, информиране и консултиране от социален работник, социален асистент, закрила.

Социалните услуги за безплатни за всички граждани.

Можете да ни откриете, на ул. „Войнишка“ 25. Ако искате да научите повече за нас и за това, което правим посете www.speckids.org и Сдружение „Бъдеще за децата“.

 

Сдружение „Бъдеще за децата“

гр. Казанлък