Сдружение "Бъдеще за децата" facebook

Започва записването за БЪДИ С НАС ЗА ДЕН

Сдружение „Бъдеще за децата“ стартира инициативата „Бъди С нас за ден“ за тази година. 

Защо?

Всички знаем за международната инициатива, в която деца заемат местата на мениджъри от бизнес средите или администрацията. Вдъхновени от нея и желанието да направим нашата работа по-прозрачна и достъпна, решихме, че е време да поканим младежи със свежи идеи, гражданска позиция и интереси в работата с кауза – да бъдат част от нашият екип за един ден.

Как?

До 13-ти април, можете да заявите своето желание за участие на адрес: mladenova.veni.trifonova@gmail.com, или info@speckids.org, - “За инициативата БЪДИ С НАС ЗА ДЕН“, като напишете кратко мотивационно писмо, и вашите данни – имена, телефон и адрес за кореспонденция, образование /училище/ университет/, интереси, хоби. Не забравяйте да посочите за коя позиция кандидатствате – в кой стол бихте желали да седнете, кои обувки бихте желали да обуете?

Ще бъдат избрани и включени деца и младежи в ученическа възраст, които ще влязат в ролята на Изпълнителен директор на организацията, Административен директор, Координатор социални дейности, Главен счетоводител, специалист„Комуникации“, логопед, психолог, социален работник, медиатор.

За кого е подходящо?

Инициативата е за деца и младежи между 13 и 22 години, живеещи на територията на Община Казанлък и региона.

Кога?

„Бъди С нас за ден“ ще се проведе на 25-ти април 2024 година.

Сдружение „Бъдеще за децата“ стартира инициативата през миналата година, когато в нея взеха участие 14 деца и младежи от град Казанлък. И след като видяхме, колко полезно и вдъхновяващо беше за всички участници – деца и колеги, си обещахме, че ще стане традиция.

 „Всяко едно от децата, от тук нататък, ще му се налага да говори, да учи, да преживява различни ситуации. Всеки един такъв проект е в плюс за тях – в личното им израстване, за развитието ми и общата им култура изобщо. Работата в неправителствена организация е доста динамична, дните не си приличат, и учиш всеки ден – баланс в отношенията и ангажиментите, да комуникираш, да търсиш, екипност…“, споделят от сдружението.

 „Бъди С нас за ден“ е ежегодно събитие, което се провежда с цел, колкото се може повече деца и младежи да се запознаят с организацията, работата, екипът и каузите й.