Сдружение "Бъдеще за децата" facebook

Помогнете ни в Наградите на Forbes Bulgaria

Скъпи приятели, с огромно удоволствие ви съобщаваме нашето вълнение - изпълнителният директор на Сдружение "Бъдеще за децата" - госпожа Мария Гинева е номинирана за наградите на Forbes Bulgaria!
Признанието към г-жа Гинева е по повод дългогодишния й ангажимент към социални каузи, работата в полза на обществото и най-вече за създаването на Работилничка "Бисквитките" - социалното предприятие в нашия град, което направи за кратко време така, че тук освен на маслодайни рози, да ухае и на прясно изпечени бисквитки!
Конкурсът е сред най-важните инструменти на Forbes в изпълнение на неговата мисия да насърчава хората да следват мечтите си и да преследват своето щастие, като търси шампионите на свободното предприемачество и насочва вниманието на обществото към вдъхновяващите им истории.
Номинираните получават възможност да споделят своите успехи с обществото. Отличените получават признание за добре свършената работа и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният пример и тяхната история насърчават и вдъхновяват всички останали, включително стартиращи компании и младите предприемачи, да се стремят към успеха по почтен начин.
Гордеем се с Мария Гинева и й пожелаваме успех в надпреварата, но за нас тя винаги е била и ще бъде на първо място!