Сдружение "Бъдеще за децата" facebook

БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА ви кани да влезете в ботушите на Дядо Коледа ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

Oтново е декември.

Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора. Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма, картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини. Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Едновременно край и ново начало.
И тази година бе пълна с предизвикателства към нас, към хората, към света…

Но се убедихме, че желанието да творим Добро, не е угаснало!

Вярваме, че ни очакват – Топли и Светли Коледни празници!

Именно това е нашата цел – да помогнем да се случи, в повече семейства, да усмихнем децата и стоплим сърцата на близките им, на хората, които се грижат за тях.

Година след година, вече десет поред, екипът на сдружение „Бъдеще за децата“ ще обедини казанлъчани и приятели от близо и далеч под мотото „Заедно да подарим по една вълшебна коледна приказка!”.

Всеки, който иска да влезе в обувките на дядо Коледа и да усмихне деца и младежи, лишени от родителски грижи, деца в риск или неравностойно положение, може да се включи в кампанията от днес до 12-ти декември.

Тази година в кампанията са включени 220 „коледни приказки“.

Вълшебните елхи на АКЦИЯ ДЯДО КОЛЕДА са вече по местата си – във фоайето на Комплекса за социални услуги за деца и семейства, на ул. „Войнишка“ 25, /до парк „Розариум“/ и в магазин „Вимакс“ /посока с. Бузовград/.

Нашите елхи са специални. Те са украсени с коледни играчки и плик към тях. Когато ги отворите ще прочетете истории на деца, с които работим. Специалните писма съдържат информация за нашите герои и семействата им и евентуален подарък, за който си мечтае. Всяка история има номер, който ще помогне пакетът да стигне до конкретното дете. Няма лични данни, с оглед запазване самоличността на децата и близките им. Към инициативата за пореден път се присъединяват и служителите на Арсенал АД /Завод 1, Производствен отдел 105 и Завод 5, Направление качество 390/, Хотел Севтополис Медикал & СПА в град Павел Баня, и още една фирма от нашия град, които вече си избраха истории на деца в риск.

За нас е чест, че толкова години поред, тази кампания е част от Празниците и на наши приятели и съмишленици. Благодарим за доверието и подкрепата, на всички тях!

#АкцияДядоКоледа Ако искате да се включите в големия отбор помощници на Дядо Коледа е необходимо да сторите следното:

Събудете Коледното си настроение и дух!

Харесайте страницата ни във Facebook – Сдружение „Бъдеще за децата“, за да следите в развитие.

Изберете локация – ул. „Войнишка“ 25 – КСУДС или магазин „Вимакс“ гр. Казанлък.

Вземете плик с историята на дете (и номера в него) от елхичката със себе си.

Прочетете историята на детето.

Купете подходящ подарък за детето.

Опаковайте подаръка – в кутия или плик/ по ваш избор/

Залепете номера от плика върху пакета.

Поставете подаръка под елхата, от която сте взели плика.

Може да дарите повече от един подарък, за едно или повече деца!

Коледната играчка прикрепена към плика е за Вас, поставете я на Вашата Коледна елха, за да напомня за жеста, който правите към едно дете и неговото семейство!

„Всяка година в кампанията се включват все повече и повече добротоворци, което означава и повече подаръци, за децата. Ще се радваме и тази Коледа, хората да прегърнат каузата и заедно да успеем да помогнем на колкото се може повече деца и техните семейства!“

„Акция Дядо Коледа” стартира на 01.12.2022г. и ще продължи до 14.12.2022 г. и се реализира с подкрепата на магазин „Вимакс“ и Община Казанлък.

СНЦ „Бъдеще за децата” Ви, благодари за проявената съпричастност и Ви пожелава Весели и Светли празници!!!J

Бъдете здрави!

За контакти:

Сдружение „Бъдеще за децата“

Невена Трифонова 0888907507

e-mail: mladenova.veni.trifonova@gmail.com