Сдружение "Бъдеще за децата" facebook

Финалист в специалното издание на ПРОМЯНАТА 2020

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с Reach for Change България.

След процес на селекция Сдружение „Бъдеще за децата“ бяха избрани сред петимата финалисти в специалното издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп, която се осъществява в партньорство с фондация Reach for Change България. Специалното издание на конкурса е посветено на децата, най-тежко засегнати от COVID-19 и се осъществява в партньорство с ING, Аурубис България и NN България.
От началото като неправителствена организация и до сега, „Бъдеще за децата“ помага на деца с различни проблеми от Казанлък и региона да получават по-добра грижа вкъщи, да не отпадат от училище, да се развиват и водят самостоятелен и пълноценен живот. Благодарение на ПРОМЯНАТА сдружението ще успее да предложи допълнителни възможности, за да разшири подкрепата към тези деца и техните семейства.
Сдружение „Бъдеще за децата“ ще получи частично финансиране, които ще използва за своето организационно развитие и комуникация по предстоящата кампания, която ще се реализира съвместно с Нова Броудкастинг Груп, Reach for Change България, Фондация BCause и тяхната дарителска платформа Platformata.bg.
В допълнение към всичко, което предстои да се случи, сдружението, като финалист, вече получава и значителна нефинансова подкрепа под формата на много ценни и полезни обучения и консултации в Акселератора на ПРОМЯНАТА и интензивна медийна подкрепа от Нова Броудкастинг Груп.

За повече информация относно инициативата ПРОМЯНАТА 2020