Сдружение "Бъдеще за децата" facebook

Благотворителен кулинарен базар за Маги!

С огромна радост споделяме с вас, резултата от проведената благородна инициатива в подкрепа на Магдалена Генчева, организирана от екипа на сдружение „Бъдеще за децата“ – гр. Казанлък. С общи усилия събрахме 2206,00 лв.

Благодарим на всички хора с големи сърца, които ни подкрепиха. Заедно вдъхнахме надежда на Маги!

С вятъра, в Комплекса за социални услуги за деца и семейства – гр. Казанлък долетяха усмивки, любов и вяра. Базара посетиха много наши съграждани, и за по-малко от два часа, всички дарени артикули бяха изкупени – над сто и петдесет ръчно приготвени сладкиши, питки, бисквитки, пити, козунаци.

Специални благодарности изказваме на учениците от Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм – гр. Казанлък, ръководител госпожа Мая Глушкова, на госпожа Снежана Иванова и Шоко къща „Емоция“, Златното пиле, Пекарна „Джорджио“, Дневен център за деца с увреждания/ Дневен център за лица с увреждания, ЗЖ „Оптима“ – с. Дунавци, Сладкарница „Ивет“, Торти „Стейси“, Фондация „Сийдър“, както и на всички физически лица, които предоставиха своите кулинарни изкушения за целите на Базара.

Освен професионалисти, те доказаха, че са и човеци.

Малки и големи, ежедневно откликват и прегръщат Каузата за живот на Маги!

Респект към всички вас!

Денят започна с удовлетворение и благодарност!

Доказахме, че Заедно можем да случим Промяната!

Ние вярваме в доброто, вярвайте и вие!

Всички събрани средства бяха преведени по дарителската сметка на 12-годишната Маги от Казанлък, която страда от Сколиоза. Едно слънчево дете от нашия град, диагностицирано с тежкото заболяване /увреждане на гръбначния стълб/. Тя и нейното семейство се нуждаят от нашата помощ, за да може Маги да живее нормално, както всички деца. Сумата, която е необходима за операция в Германия, е близо 50 000 евро. Тя е непосилна за тях, а интервенцията е насрочена за 24-ти май.